Fortress Cruise Parade 2020 – CANCELED

“De Fortress Cruise Parade is terug en pakt dit jaar groter uit dan ooit tevoren. De organisatie heeft bedacht dit jaar 4 boten te regelen met op iedere boot een andere style. Waar jij dus op festivals je favoriete area uitkiest zo kun je nu je eigen boot uitkiezen waar jij kunt genieten van uiteenlopende artiesten.”

Bron: www.weareengenix.nl

Het had een groots event moeten worden in 2020. Niet voor niets was ik erg blij dat ik gevraagd werd door Soundfreaks Events om mijn steentje bij te dragen aan dit geweldige feest. Maar… toen gooide Covid-19 helaas roet in het eten.

Aan alles was gedacht

De voorbereidingen waren al in oktober 2019 in volle gang. Toffe ideeën werden uitgewerkt en al snel waren de flyers en posters gedrukt voor het evenement waar we zo naar uit hadden gekeken.

4 boten, meer dan 40 dj’s, merchandise, flyers, hekbanners, trucktrailer belettering, posters, social media… alles was gereed om al die mensen een geweldige dag op het water te laten beleven. Desalniettemin een perfecte samenwerking met Soundfreaks Events en we mogen trots zijn op wat er bereikt is. Laten we hopen dat dit feest alsnog een keer mag plaatsvinden!

Voor meer informatie kijk op: soundfreaksevents.nl